Storitve

V družinskem podjetju KAMNOSEŠTVO VODNIK s kar 150 letno tradicijo obdelave naravnega kamna vam nudimo visoko kakovostne izdelke iz naravnega kamna ( marmor & granit ) po konkurenčnih cenah.

Izdelava nagrobnikov, njihova obnova ter popravila so že od ustanovitve podjetja naša primarna dejavnost. Izdelamo praktično vse, od preprostih obeležij do najzahtevnejših nagrobnih spomenikov in grobnic. Vaš stari nagrobnik pa vam lahko tudi samo kvalitetno obnovimo.

 Na nagrobni spomenik vam lahko narišemo portret pokojnega, različne motive rož in križev ter ostalega po želji stranke. Ker sodelujemo z akademskim kiparjem vam lahko najrazličnejše motive izklešemo v nagrobnik ali pa kot posamezne unikatne kamnite dodatke  nagrobnim spomenikom.

Nagrobne spomenike izdelujemo iz najkvalitetnejših vrst naravnega kamna, ki jih sami uvažamo iz tujine. Poleg sodobne tehnološke opreme, ki nam omogoča in hkrati lajša najzahtevnejšo obdelavo kamna, pa v našem podjetju ostajamo zvesti tudi tradiciji ročnih del stare kamnoseške obdelave.

Glede na vaše potrebe in želje vam svetujemo pri izbiri materiala in njegovi obdelavi.

Nagrobnik vam tudi postavimo na kateremkoli pokopališču v Sloveniji.

Naše izdelke iz naravnega kamna odlikujejo kvalitetni materiali ter skrbno izdelani detajli.

Nudimo vam tudi strojno graviranje napisov na nagrobne napisne plošče ter ostala obeležja in ročno klesanje ter zlatenje črk na pokopališčih po Sloveniji.

Pri nas dobite tudi najrazličnejše nagrobne dodatke kot so : kamnite lučke, kamnite vaze, kamnite sklede, slike ter kipci iz naravnega kamna, porcelana, brona ali bakra, črke, rože, križe ter rinke iz različnih kovin, marmorni nagrobni pesek ( bel, zelen, rdeč, črn ) in podobno.

Iz različnih vrst naravnega kamna vam izdelamo tudi:

  • notranje in zunanje okenske police
  • notranje in zunanje stopnice
  • kuhinjske in kopalniške pulte
  • obloge kaminov, tal in sten
  • notranje in zunanje mize, klopi ter stebre
  • notranje in zunanje okenske in vratne okvirje
  • okrasne izdelke in ostalo po naročilu kupca